Hold av datoen! micro: bit Live 2019, 4.-5. oktober


Hold av datoen! micro:bit Live 2019kommer til BBC MediaCityUK, Greater Manchester, England 4.-5. oktober. Dette vil være den første årlige samlingen av det globale micro:bit fellesskapet bestående av lærere og partnere.

Kunne du tenke deg å arrangere en workshop eller snakke om erfaringene dine med micro:bit?Vi vil gjerne høre fra deg!

Micro:bit Educational Foundation sittoppdrag er å inspirere alle barn til å lage sin beste digitale fremtid. micro:bit Live 2019 gir deg mulighet til å dele dine erfaringer, tips og gode fremgangsmåter for å hjelpe til å nå det målet.

Du vil oppdage det nyeste undervisnings-og læremateriellet, samt finne ut hva som er nytt innenfor maskinvare og programvare. Lær hvordan Micro: bit blir implementert rundt om i verden og hør hvordan vi møter utfordringen med å utvide deltakelsen i databehandling for alle barn.

All informasjon du trenger om micro:bit Live 2019 kommer veldig snart. Meld deg på for oppdateringer om arrangementet her. Følg opp på Twitter, Facebook, Instagram og LinkedIn for regelmessige oppdateringer.

Legg inn ditt forslag for micro:bit Live 2019

Ønsker du å bidra med et forslag til en workshop eller snakke under micro:bit Live 2019? Vi trenger dine verdifulle erfaringer og innsikt for å gjøre dette til en virkelig minneverdig begivenhet. Alle vellykkede søkere vil motta en registreringsbillett til arrangementet. Legg merke til at arrangementet vil foregå på engelsk.

Fyll ut skjemaet vårt nå for å sende inn forslaget ditt. Frist for å sende inn forslag er fredag 24. mai. Vi ser frem til å høre ideene dine.

Send inn fits forslag

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.