micro:bit vinner en Edtech 50 pris!

Vi er stolte - og overrasket - over å ha vunnet UK Edtech 50-prisen!

På onsdag 28 februar ble Edtech50-prisen lansert av Edtech UK og Jisc i resepsjonen til Overhuset. Prisen "anerkjenner produkter og prosjekter som demonstrerer effektiv og virkningsfull bruk av Edtech i UK" og Micro:bit Educational Foundation er stolte av å kunne annonsere at vi har vunnet en pris!

Rt Hon Damian Hinds MP, statssekretær for utdanning, skriver i lanseringsrapporten:

"Det er så mange grunner til å være optimistisk om mulighetene for teknologi i utdanning. Edtech støtter i stor grad resultater over hele England og internasjonalt, og i min korte tid som statssekretær for utdanning jeg har allerede sett hvordan det kan støtte og transformere utdanning på hvert trinn av reisen.

"Arbeidet til inspirerende ledere over sektoren som arbeider utrettelig for å støtte utdanning, blir grunnleggende for å sikre bredere realisering av mulighetene ved teknologi; å støtte forbedringer i hele utdanningssystemet.

"Jeg ønsker dette nye initiativet, som markerer og feirer mange mennesker, produkter og prosjekter som har påvirket utdanning, velkommen."

This award came as a bit of a surprise as we were unaware we had been nominated, but we're humbled to have won another prize, in recognition of the brilliant work of the Foundation and our partners over the last year and a half.

Les mer om Edtech50-prisen her.

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.