Maak kennis met het programma IMDA Digital Maker!

De Infocomm Media Development Authority (IMDA) van Singapore heeft onlangs een nieuw Programma voor Digitale Makers, die "zoekt naar mogelijkheden om een nieuwe generatie van digitale bewoners groot te brengen, die gepassioneerd zijn om een cultuur te omarmen van innoveren en co-creatie om zo echte wereldproblemen op te lossen met technologie.".

Het programma heeft tot doel om codering, in een praktijkgerichte en interactieve manier en door gebruik te maken van de micro:bit, om studenten te betrekken bij code. Gericht op primaire en middelbare scholen, ontvangen alle scholen in het programma micro:bits, alsmede een opleiding om leerkrachten leren de micro:bit te gebruiken in hun lessen en andere school programma's.

Het doel van het programma is om de belangstelling van studenten voor codering en technologie te behouden, evenals de manier van denken van studenten over hoe ze de wereld met de technologie kunnen verbeteren. Het doel voor toekomstige studenten is "scheppers van technologie, en niet alleen consumenten van technologie".Ontdek meer over het programma op de website van de IMDA en de website vaan het Digitale Maker Programma.

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.