micro:bit wint een Edtech 50 award!

We zijn trots en verrast dat we een UK Edtech 50 award hebben gewonnen!

Op woensdag 28 februari, werden de Edtech50 awards gelanceerd door Edtech UK en Jisc bij de receptie van een House of Lords. De awards "erkennen producten en projecten die kunnen aantonen dat ze effectief zijn en impact hebben bij het gebruik van Edtech in het Verenigd Koninkrijk", en de Micro:bit Educatie Stichting is trots te kunnen aankondigen dat we een award hebben gewonnen!

De Rt Hon Damian Hinds MP, staatssecretaris van onderwijs, schreef in het verslag van de lancering, het volgende:

"Er zijn zoveel redenen om optimistisch te zijn over de mogelijkheden voor technologie in het onderwijs. Edtech steunt steeds betere resultaten in heel Engeland en internationaal, en in mijn korte tijd als Secretary of State for Education ik heb al gezien hoe het kan ondersteunen en het het onderwijs transformeert bij elke stap van de reis.

"Het werk van inspirerende leiders binnen de sector, die zich onvermoeibaar inzetten ter ondersteuning van onderwijs, zullen fundamenteel zijn bij het waarborgen van de bredere verwezenlijking van de mogelijkheden van technologie; ter ondersteuning van verbeteringen over de hele breedte van ons onderwijssysteem.

"Ik verwelkom dit nieuwe initiatief door vele van de mensen die producten en projecten die onderwijs meest beïnvloed hebben te benoemen en te huldigen."

This award came as a bit of a surprise as we were unaware we had been nominated, but we're humbled to have won another prize, in recognition of the brilliant work of the Foundation and our partners over the last year and a half.

Lees meer over de Edtech50 awards op deze site.

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.