Design a home energy system

Gebruik het BBC micro:bit programmeerbaar systeem om een werkende prototype te maken

Dit is een van een reeks van middelen ter ondersteuning van het gebruik van de BBC micro bit in Design en Technologie lessen.

Reducing energy usage in the home saves money, increases energy security and reduces the need to burn unsustainable fossil fuels. The first step in doing this is monitoring how much energy is used each day.

In this unit of learning, learners will use the BBC micro:bit to develop a prototype for a home energy usage monitoring system that will inform people how long they leave their lights and/or heating on during the day.

Activiteiten informatie, notities van leraren en curriculum koppelingen

In this activity, learners will develop their energy monitoring system using the BBC micro:bit.

Het blad van de activiteit omvat leerkrachten notities, nuttige webkoppelingen en koppelingen (eventueel) naar de nationale curriculum in elk van de vier gedecentraliseerde landen; Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales.

Video

Home energy - BBC micro:bit home energy video.

Kijk op IET.tv

Downloads

Download al het bovenstaande
Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.