Tech for Teachers Award 2018 - We zijn een winnaar!

We springen van plezier en zijn bijzonder trots bij de Micro:bit Educational Foundation. En waarom? Omdat de micro:bit een vier-sterren winnaar is in de categorie computers van de Tech for Teachers Awards – Hoera!

Gelanceerd dit jaar, de awards waarderen de beste schoolklas innovaties, beoordeeld in zeven curriculum gerelateerde categorieën - wiskunde, engels, wetenschap, moderne vreemde talen, WTBW ( wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde), informatica en kunst.

Inzendingen zijn beoordeeld op vijf belangrijke criteria:

  • Innovatief: is het product nieuw, spannend en brengt het product wat te weeg?
  • Voordelen voor lesgeven en leren: heeft het echte impact?
  • Lange termijn potentie: zal het gedurende een lange tijd toegepast kunnen worden in het klaslokaal?
  • Toegevoegde waarde voor je geld
  • Gebruikersvriendelijkheid: hoe gemakkelijk is het voor een niet technische leraar om ermee te beginnen?

De micro:bit werd geacht een echte nuttige toevoeging te zijn in de klas, een aantal concurrenten achter zich te laten om zo te eindigen in de lijst met 35 prijswinnaars in de educatieve technische innovaties. (Je kan de volledige lijst vinden op de teachwire website.)

"We zijn zo enthousiast over onze winst!" zei Gareth James, Hoofd van Onderwijs, Micro:bit Educatie Stichting.

"Het winnen van prijzen is altijd verheugend, maar zelfs nog meer wanneer het onderwijsexperts zijn die de jurering doen.

"Programmeer vaardigheden zullen essentieel zijn voor de banen in de toekomst. Onderscheidingen zoals deze zetten de micro:bit in de klas in het zonnetje en spelen een belangrijke rol in onze missie om wereldwijd kinderen te inspireren. Dit zijn de jonge mensen die de volgende generatie van digitale pioniers zullen zijn."

Leerkrachten zullen blij zijn te horen dat de micro:bit-website een reusachtige waaier van gratis middelen voor in de klas heeft, waardoor het snel en eenvoudig is om een project te kiezen en aan de slag te gaan.

Ga naar leermiddelen
Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.