micro:bits raakt Brazilië!

Studenten, docenten, onderwijsexperts - en micro:bits! -nam een prominente rol in de laatste maand Hackathon uitdaging, ' onderwijs 4.0: de leerervaring door middel van technologie te transformeren ', gehouden in de stad van Manaus, in het Amazone regenwoud van Brazilië.

Georganiseerd door Positivo Tecnologia en het CERTI Instituut, de hackathon nam zijn voorsprong uit het werkveld, waar "industrie 4.0' heeft gezien dat taken steeds meer geautomatiseerd en slimmer gemaakt worden', dankzij ontwikkelingen zoals het internet of things. Deze moderne 'industriële revolutie' heeft een impact gehad op een breed scala van sectoren - met inbegrip van het onderwijs - dus waarom niet gebruik maken van technologie om het leerproces te transformeren?

De drie-daagse evenement zag vijftien teams, elk bestaande uit drie digitale vernieuwers, die presenteerden met een micro:bit en die uitgedaagd werden met deze kleine en eenvoudige taak!

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.