Winners of the micro:bit Christmas Challenge!

Announcing the winners of our Christmas Challenge

Voittajien julkistaminen micro:bit Jouluhaaste -kilpailusta!

The Micro:bit Educational Foundation is pleased to announce the winners of its Christmas Challenge. Micro:bit keksijöille suunnatun haasteen tarkoituksena oli luoda micro:bitin avulla jotain sellaista, joka auttaisi Joulupukkia toimittamaan lahjat perille Jouluaattona. Annoitte palautteina laajan kirjon erilaisia ratkaisuja ja Joulupukki oli hyvin vaikuttunut lähettämistänne tuotoksista.

Meillä on kolme voittajaa, ja jokainen niistä oli niin huippuidea, kaikki rakensivat uskomattomia vempaimia ja lähettivät meille loistavia ohjeita, niin että emme pystyneet tekemään valintaa alkuperäisen kategorian mukaisesti. Niinpä Säätiö antaa palkinnot seuraavasti: yksi kokonaisuudessaan parhaasta ja kaksi seuraavaksi parhaista suorituksista. Eli, rekikellojen kilkautuksella, julkistamme voittajat:

Kokonaisuudessaan paras palkinto menee...

Seb, 7 vuotias Iso-Britanniasta, hänen kelkastaan joka sytyttää valot ja alkaa soittamaan musiikkia kun Joulupukki tarttuu ohjaksiin. Seb kirjoitti: "Valot näyttävät kivoilta ja niitä voidaan käyttää porojen opastamiseen vaikka Joulupukki ei ohjaksia vetäisikään. Ne myös menevät nopeasti pois päältä kun hän irrottaa ohjaksista, niin että pojat ja tytät eivät herää, kun hän jakaa lahjoja. Seb käytti työnsä rakentamiseen Lego -palikoita, alumiinifoliota ja leikkihevosta.

Sebin keksintö

 

Ensimmäinen toiseksi paras -palkinto menee...

Text for Translation Vegard, 12 vuotias Norjasta. Hän rakensi sään mittaukseen tuulen nopeusmittarin Lego -palikoista ja micro:bitistä joka mittaa tuulipurjeen kierrosmääriä ja osaa tämän perusteella laskea tuulen nopeuden.

Vegard's invention

 

Toinen toiseksi paras palkinto menee...

Sachin, 11 vuotias Iso-Britanniasta. Hän rakensi kompassin valaistuksella ja summerilla jotta Joulupukki heti tietää jos oikeasta kurssista eksytään sivulle. Sachin käytti omassa keksimistyössään apuna Kitronic -rakennussarjaa.

Sachin's invention

 

We will be publishing the three winning inventions on microbit.org and we have asked the winners to come and meet the micro:bit team at the BETT show in London on 25-28 January 2017 to display their inventions, tell us about them and receive their prizes.

Kiitos Kaikille Upeasta Suorituksesta!

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.